De praktijk is weer geopend. Maar wel met de volgende voorzorgsmaatregelen:

Blijf bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts thuis en annuleer je afspraak kosteloos (ook indien dit net vóor de behandeling is. Maar liefst zo snel mogelijk natuurlijk 🙂 )
Annuleer ook je afspraak indien er bij jouw huisgenote(n) Corona is gediagnosticeerd en jij de laatste 14 dagen contact met hem/haar hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had.

Heb je een vergroot risico op een ernstig beloop van Covid-19 (bij hartaandoeningen, DM, luchtweg-aandoeningen, verminderde weerstand)? Maak dan liever een afspraak voor een online consult!

We schudden geen handen. Ik draag tijdens de behandeling zelf een mondkapje. Voel je vrij om een mondkapje te dragen als jij je daar prettig bij voelt. 

Desinfecteer je handen direct na binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk. Nadat jij de praktijk hebt verlaten zal ik de praktijk (tafel, deurknoppen, pinautomaat enz) desinfecteren.

Blijf op anderhalve meter afstand van de overige aanwezigen binnen het Mozaïek

Kom bij voorkeur alleen! Je kunt plaatsnemen op de gang, vóór mijn praktijk. (dus niet beneden zoals normaal gesproken het geval was)

Neem een grote handdoek mee voor op de behandelbank. Dit is niet op advies van de RIVM maar ik vind dit zelf een fijn idee voor mijn cliënten!