Wil jij meer vertrouwen, energie en vrijheid ervaren? Leren je grenzen aan te geven, je energie te bewaken en relaxed door het leven te gaan? 

Meld je aan voor de introductietraining van de HSP Happiness Academie! 

Je krijgt dan toegang tot 3 lessen van de HSP Happiness Academie. 

Gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Na  10 dagen komt de registratie automatisch te vervallen en word je weer uitgeschreven. 

Je kunt je hieronder aanmelden, je komt dan meteen in de online les-omgeving:

FAQ

Meest gestelde vragen:

Gewoon wanneer het jou uitkomt! Als je je inschrijft komen er meteen 3 lessen vrij die je op je computer kunt bekijken of maken. De lessen blijven 28 dagen voor jou beschikbaar. 

Nee, de cursus is vrijblijvend en gratis. Er is ook géén automatische verlenging en je hoeft je ook NIET af te melden. Echt gratis dus! 

Nee, zeker niet. 

Er is een mogelijkheid om na de 3 lessen, met een leuke korting, de volledige training te bestellen. Maar wil je dit niet, dan even goede vrienden! Nogmaals; geen enkele verplichting! 

Ik raad je aan de inloggegevens niet aan anderen te geven. Als je je hebt ingeschreven, dan staat de cursus op jouw naam en kun jij, bij de opdrachten, jouw eigen antwoorden (prive) invullen.

Kopieer liever de URL hierboven in de balk en stuur die door naar anderen die mogelijk ook interesse hebben. Graag zelfs! 🙂

Nee! Je ontvangt 3 keer een mail van me, waaronder de eerste mail met de inloggegevens en verdere informatie. 

Na deze proefperiode van 4 weken word je mailadres verwijderd. Wil je dus de nieuwsbrief ontvangen dan moet je je hiervoor apart aanmelden. (scroll verder naar beneden) 🙂