Traject HSP Happiness

miranda HSP Happiness

Ben jij hoogsensitief (hooggevoelig) en zie je dit vooral als een last? Ben je snel overprikkeld, onrustig en ook onzeker?
Heb je al het een en ander geprobeerd maar blijf je vastlopen? Voel je je vaak onbegrepen, niet gezien, niet (h)erkend?

Is het volgende herkenbaar voor jou:

Je blijft worstelen met je gevoeligheid. Je probeert je aan te passen maar dit gaat ten koste van je energie, van jezelf. 

Je voelt je onzeker. Je denkt veel na over hoe je dingen anders en beter had kunnen doen en wat anderen over jou zullen denken. 

Je bent een gevoelsmens. Het liefst zou je hier ook meer op willen vertrouwen. Maar dat lukt al een tijdje niet meer.
Je hoofd voelt vol en je hart voelt leeg. Alsof de verbinding weg is.

Je voelt regelmatig je energie weglekken. In een gesprek met anderen kun je ineens overvallen worden door bepaalde gevoelens, zoals vermoeidheid of verdriet.
Ook ga je regelmatig over je grenzen heen. Je voelt je grenzen niet meer en weet niet hoe je die moet bewaken. Nee zeggen vind je sowieso erg moeilijk.

Emoties van anderen, spanningen en een slechte sfeer hebben erg veel invloed op je. Je kunt het moeilijk loslaten.

Je bent hard voor jezelf en hebt graag alles onder controle! Je vindt dat je alles zelf moet doen en ook nog eens zonder fouten. 

Je zit in een negatieve spiraal en weet niet goed hoe je hieruit moet komen. 

Blijf je je maar aanpassen aan je omgeving? Voel je dat er iets moet gaan veranderen? Heb je behoefte aan een therapeut die jou wél begrijpt?
Dan is dit een traject voor jou! 

Wil jij weer 

Rust in je hoofd en in je lijf? 

Je energie beter bewaken?

Je overtuigingen en patronen loslaten? 

Weer meer plezier in je leven, in je werk, thuis? 

Durven vertrouwen op je gevoel, op jezelf? 

Werken aan een gezond en sterk zelfbeeld?

Van je hoogsensitiviteit je kracht maken? 

Ik kan je helpen door het “HSP Happiness Traject.

Een traject met 5 consulten (gemiddeld eens per 4 weken) in mijn praktijk, een werkboek met informatie, opdrachten en inzichtsvragen én 5 meditaties!

Aan het eind van dit traject voel jij je rustig, zit je goed in je vel, weet je wie je bent en wat je wilt.

Je hebt “tools” om weer snel tot rust te komen en steviger in je schoenen te staan.

Je bent minder gevoelig voor alle prikkels van buitenaf en kunt beter je eigen keuzes maken; vanuit jezelf, je eigen gevoel en niet ingegeven door angst of door anderen.

De investering in jezelf is € 387,00

Afhankelijk van je verzekering kun je hiervan een deel vergoed krijgen (alternatieve zorg in aanvullend pakket) 2020 Vergoedingen zorgverzekeraars VVET Registertherapeuten

 

Wil jij weer vol vertrouwen door het leven?

Wil je rust in hoofd en lichaam?

Wil je je grenzen kunnen aangeven en leren loslaten? 

FAQ

Meest gestelde vragen:

Jazeker! Ik krijg mensen uit Groningen, uit België, uit Den Haag. Je hoeft hier namelijk niet wekelijks te komen maar iedere 4-5 weken. Misschien is het een eindje rijden voor je, maar ik zit in een groot gebouw met een lunchcafé waar je rustig kunt gaan zitten.  Mocht de reistijd voor jou toch een probleem zijn dan is een online consult ook mogelijk!

Natuurlijk. Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek plannen. Dit kan in mijn praktijk maar ook online (via beeldbellen).

Ik ben vooral psycho-energetisch therapeut en daarnaast coach ik intuïtief. Maar ik doe veel meer dan dat. Bij de een zal ik veel praten, de ander behandel ik meer energetisch of laat ik dingen ervaren. Het kan zijn dat je tijdens dit traject “huiswerkopdrachten” meekrijgt.  Wil je meer weten, klik hier: werkwijze

Ja, je kunt ook losse consulten plannen. Hierbij krijg je dan niet het werkboek en de meditaties die juist een waardevolle aanvulling zijn. 

Ja, dat kan. Als je in 2 termijnen wilt betalen dan betaal je 2x 197 euro, het eerste termijn na het eerste consult en het 2e termijn bij het 3e consult. 

Ja, ik sta in het HBOregister van de RBCZ en wordt erkend en (deels) vergoed door veel verzekeringen. Daarnaast ben ik lid van de VVET en van het netwerk van Hooggevoelig Heel Gewoon.

Nee, zeker niet. Hoewel ik deels ook energetisch werk sta ik met beide benen stevig op de grond. Duidelijkheid, eenvoud en ook wat humor, daar houd ik van. Geen wollige taal!