Als iemand mij vraagt hoe ik werk, dan wordt ik altijd even stil. Want hoe moet ik dit nu uitleggen? Sowieso is iedere behandeling anders omdat ieder mens anders is. Ik zet mijn intuïtie naast mijn kennis en ervaring in om jou zo effectief en positief mogelijk te behandelen.

Ik werk onder andere(!) als
-energetisch therapeut (doorgeven van energie, activeren energiebanen en zelfgenezend vermogen, rust brengen)
-Intuïtief coach (mindset, inzichten geven, bewustwording)
-Orthomoleculair adviseur (aanvulling met supplementen, voedingsadviezen, allergiemeting) 

Voor het eerste consult vul je een vragenlijst in, deze zullen we samen bespreken. Hierin staan vragen over jouw functioneren, hoe je je geestelijk voelt maar ook bijvoorbeeld hoe je ontlasting is. Dat lijkt misschien vreemd maar de mens is 1 geheel en alles heeft invloed op elkaar. Zo kan stress invloed hebben op je spijsvertering maar een slechte darmwerking kan ook weer invloed hebben op je geestelijk functioneren!

Daarna gaan we kijken wat er nodig is om, indien mogelijk, de oorzaak van de klacht aan te pakken. Meestal duurt het 1e consult wat langer dan de vervolgconsulten.

Vaak begin ik de eerste behandeling met het tot rust brengen van het hele lichaam. Ik werk hierbij vooral energetisch door onder andere de energiebanen (meridianen) te activeren en het zelfgenezend vermogen te bevorderen. Ik zet je letterlijk en figuurlijk weer met beide benen op de grond (“aarden”) zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is je schoenen uit doen en op de behandelbank gaan liggen 🙂

Daarnaast speelt bewustwording een belangrijke rol. Wie ben ik, wat voel ik, waarom reageer ik altijd zo. Het loslaten van overtuigingen, het veranderen van patronen. Maar ook hoe bescherm ik mijn eigen energie, hoe blijf ik bij mezelf en laat ik me niet meer zo beïnvloeden door anderen.

Verder kan ik, indien nodig, ook therapievormen inzetten zoals EFT, NLP, ontspanningsoefeningen, visualisaties, remedies, vitamines-mineralen-kruiden.  

Iedere behandeling is dus anders. Soms praten we heel veel en soms juist helemaal niet. Ik werk niet volgens vaste protocollen maar doe datgene wat op dat moment nodig is.